FIFA FORUMZ


 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriConectareInregistrare

Distribuiți | 
 

 Totul Despre CFR CLUJ

In jos 
AutorMesaj
roberto_14
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 189
Localizare : Arad
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Totul Despre CFR CLUJ   Dum Aug 24, 2008 5:00 pm

.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://x-clan.forumgratuit.ro
bogdan_4_fifa
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 25
Localizare : Printre zei
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   Mar Sept 02, 2008 9:42 pm

Situl oficial al celor de la C.F.R Cluj
http://site2.cfr1907.ro/cfr.php
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
bogdan_4_fifa
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 25
Localizare : Printre zei
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   Mar Sept 02, 2008 9:47 pm

Istoria clubului
Potrivit documentelor vremii, este a treia echipă înființată la Cluj și a zecea apărută pe teritoriul actual al României. Primul rezultat: un perfect justificabil 0-23 în fața celor de la KKAC. Următoarele rezultate, tot mai strînse, o plasează la sfîrșitul sezonului pe ultima treaptă a podiumului: participau doar trei echipe! Un an mai tîrziu, în 1908, KVSC marchează primele sale goluri internaționale chiar în poarta celebrului Zsak, portarul titular al Naționalei maghiare, în meciul cu 33 FC Budapesta, încheiat cu scorul de 2-8. Vin succesele și în meciurile de campionat - rezultatul: locul 2 în sezoanele 1908-1909 și 1909-1910. Încă din vara lui 1910, meciurile dintre studenți și feroviari, KKAS - KVSC, devin adevăratele derby-uri fotbalistice ale Clujului, prefațînd orgolioasele dispute din a doua jumătate a secolului. Feroviarii cîștigă pentru prima oară campionatul la a patra ediție la care participă, 1910-1911, impunîndu-se în partida decisivă cu 3-2 în fața studenților, la capătul unui meci dramatic.
Competiția se dezvoltă, rapid, înspre un campionat, format din pînă la opt echipe. În 1912, formația feroviarilor își schimbă denumirea în KTC, Kolozsvari Torna Club. Anul 1913 consemnează un eveniment istoric viața echipei: KTC joacă la Cluj împotriva lui Ferencvaros, campioana Ungariei, scor 0-7. Imediat după război, 1918-1920, CFR-iștii clujeni își trec în palmares două titluri de campioni districtuali, la mare luptă cu studenții, rebotezați KEAC din KKAS. În contextul reorganizării activității sportive în cadrul României Mari, tradiția fotbalistică feroviară clujeană este continuată de clubul CFR.

1921-1945
În aprilie 1921, oficialii CFR Cluj participă la București la adunarea generală a Federației Societăților Sportive din România, adunare convocată în vederea unificării Federației de Sport din România cu cele din teritoriile alipite după Marea Unire. Conducătorii feroviarilor clujeni acceptă înscrierea CFR-ului în primul campionat al României întregite, în sezonul 1921-1922. Structurat pe faze districtuale și regionale, fotbalul românesc interbelic moștenește deja proverbiala grosolană lipsă de sportivitate de dinainte de Primul Război Mondial. Rapoartele poliției și ale Comitetului Regional de Fotbal consemnează manifestări violente la meciurile CFR-ului de la Cluj. În 1922, la derby-ul local Victoria Cluj - CFR toți cei 22 de jucători intrați pe teren se aflau sub influența alcoolului! În toamna aceluiași an, altercația dintre fanii lui CA Cluj și cei ai feroviarilor provoacă prăbușirea unui colț de tribună, accident soldat cu rănirea mai multor suporteri. CFR-ul se confruntă, însă, nu doar cu probleme disciplinare, ci și cu grave probleme organizatorice: în ‘23, zece titulari demisionează de la echipă și se transferă la alte asociații. Promovați în locul demisionarilor, juniorii CFR-iști, grupați în jurul mai experimentaților Makssai și Kronstadter, ajung să arbitreze sezonul următor lupta pentru titlu dintre “U” Cluj și Victoria. Universitatea cîștigă primul său titlu districtual în 1924, în urma unui meci extrem de tensionat cu CFR Cluj, încheiat cu 2-1 pentru “alb-negri” într-un final disputat cu porțile închise după evacuarea spectatorilor, vizibil turbulenți pe parcursul primelor 75 de minute.
Primul rezultat de răsunet din istoria CFR-ului vine în 1924: 1-1 cu tripla campioană a României Chinezul Timișoara, joc prilejuit de inaugurarea Stadionului CFR, situat în vecinătatea Atelierelor feroviarilor. În anii următori, CFR-ul continuă să joace bine, amenințînd echipele care luptau pentru titlu. Nesprijinită de noua conducere a Căilor Ferate Cluj, instalată în 1926, echipa se retrage din campionat în chiar anul în care ar fi trebuit să celebreze două decenii de istorie. Feroviarii revin cu succes în activitatea competițională în sezonul ‘28-’29, învingînd atît pe “U”, cît și pe FC România Cluj, însă lipsurile financiare îi forțează curînd la un al doilea abandon, în ediția 1930-1931. Reformarea fotbalului românesc, prin înființarea, în septembrie 1932, a Diviziei Naționale, îi prinde astfel nepregătiți pe CFR-iști, care nu pot emite pretenții la accederea în primul eșalon valoric în fața Universității Cluj. Anul următor, la mare luptă cu CA Cluj, feroviarii pierd în ultima etapă oportunitatea promovării din oficiu în prima ligă, rămînînd în continuare în district. Cînd, după încă un sezon, se impun din nou la nivel districtual, CFR-iștii nu promovează decît în Divizia B, atunci înființată. Pînă în ‘38, “alb-violeții” reușesc “performanța” de a cădea înapoi în district, în ciuda sistemului de baraje foarte favorabil trupelor din eșaloanele superioare. Promovați direct în B în 1940, după desființarea Diviziei C, CFR-iștii sînt stopați în ascensiunea lor promițătoare de Dictatul de la Viena. Echipa muncitorilor feroviari clujeni, sub noua denumire de MAV Cluj, își continuă activitatea în campionatul maghiar. După încheierea războiului, feroviarii clujeni sînt primii fotbaliști din România care ies “în iarbă”, evoluînd cu succes, pe 1 și 2 aprilie 1945, în compania colegilor din Simeria (9-4) și Brașov (6-0)

1946-1958
În toamna lui ‘45, CFR se înscrie în divizia districtuală care avea să stabilească cele două reprezentante ale Clujului în reînființata Divizie A la fotbal. Feroviarii termină pe 3 în una din cele două serii și sînt distribuiți în Divizia C, la capătul unui sezon în care Ferarul Cluj și “U” Cluj promovează în A. Întărită cu cîțiva jucători de la Victoria Cluj, CFR-ul termină anul următor pe primul loc în seria a III-a din C. Finalul turului sezonului 1947-1948 îi găsește pe CFR-iști pe poziția a III-a în B, cu șanse minime de promovare. Și totuși, 2 luni mai tîrziu, CFR juca în Divizia A, profitînd de situația financiară precară a clujenilor de la Ferarul. Oficialii feroviari obțin fuziunea cu această echipă, sub numele de CFR Cluj. În chiar primul lor meci în Divizia A, CFR-iștii obțin un rezultat memorabil, 2-2 împotriva campioanei ITA Arad. În ciuda rezultatelor oscilante, feroviarii se salvează fără probleme de la retrogradare. Sezonul următor propulsează CFR-ul, din nou în premieră, pe primul loc în campionat, la finele etapelor a III-a și a IX-a. Sincopele incredibile din retur și decizia federației de a restrînge numărul prim-divizionarelor prin retrogradarea a patru echipe duc la căderea CFR-ului din Cluj - trupă cu patru internaționali români la acea vreme - în Divizia B, la sfîrșitul stagiunii ‘48-’49. În 1950, CFR-ul schimbă nu doar eșalonul, ci și numele: la jumătatea secolului trecut, prin decizie “de sus”, toate echipele feroviare din țară, inclusiv Rapidul, devin “Locomotive”. Părăsită de titularii din Divizia A, Locomotiva Cluj mizează pe un consistent contingent de medici ajunși de la Universitatea prin detașarea lor la Spitalul CFR. Foștii “U”-ști, jucători foarte experimentați, nu reușesc, însă, să readucă trupa feroviarilor în prima divizie. În ‘57, CFR-ul, antrenat de fostul celebru internațional Ștefan Dobai, evoluează penibil, retrogradînd în Divizia C în chiar anul semicentenarului clubului.

1958-1969
Deși surclasată în campionat, CFR-ul ajunge în divizia secundă, beneficiind de o redimensionare a numărului de echipe din B. Promovarea e dublată pentru CFR-iști, în 1960, de bucuria cîștigării Cupei Congresului al VIII-lea al PCR, trofeu pe care și-l adjudecă după ce trec de marile rivale locale Rapid și Știința Cluj. În același an, fotbalul clujean este martorul unuia dintre cele mai nefericite momente ale istoriei sale: divizionarele B CFR și Rapid sînt împinse de înalți responsabili locali să fuzioneze, din dorința ca județul Cluj să poată da o a doua echipă de primă mînă pe lîngă Știința Cluj. Clubul Sportiv Muncitoresc Cluj (CSMC), vectorul de performanță fotbalistică al muncitorilor feroviari și pielari de sub Feleac, ia astfel naștere prin selecționarea celor mai buni jucători de la CFR și Rapid, sub conducerea tehnică a celui care avea să devină cel mai titrat antrenor român al tuturor timpurilor, clujeanul Ștefan Covaci. Din două echipe bune se încropește, însă, una proastă. Presimțind parcă finalul penibil al CSMC-ului, atît Regionala CFR, cît și Fabrica pe Pielărie și Încălțăminte continuă să-și susțină, separat, echipe de fotbal proprii, la nivel de amatori. Astfel, după fuziunea dintre CFR și Rapid, sportul feroviar continuă sub forma echipei Depoul de Locomotive Cluj. Din ediția ‘64-’65, CFR-iștii renunță la girarea managerială a CSMC-ului. În acelaăi sezon, echipa de amatori a feroviarilor clujeni, Depoul de Locomotive, promovează în campionatul regional, acolo unde, două campionate mai tîrziu, sînt la un pas de accederea în Divizia C, însă pierd la limită barajul. Totuși, imediat după baraj, amatorii din campionatul regional se văd direct în Divizia B: are loc a cincea fuziune din istoria fotbalului feroviar clujean - în 1967, Clujeana își cedează locul în eșalonul secund, iar noua echipă se înscrie în campionatul ‘67-’68 sub denumirea CFR Cluj. După un sezon fluctuant în ediția ‘67-’68, feroviarii au un parcurs impecabil un an mai tîrziu, cînd echipa doctorului Rădulescu, în formula-tip Naghel (Hășmășan) - Țegean, Dragomir, Soos, Roman - Alexandru Vasile, Uifăleanu (Stîncel) - Bretan, Petru Emil, Mazurakis și Petrescu reușește o nouă promovare în Divizia A
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
bogdan_4_fifa
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 25
Localizare : Printre zei
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   Mar Sept 02, 2008 9:48 pm

1969-1976
În sezonul consecutiv promovării, CFR-iștii confirmă, pe etapă ce trece, prognozele pesimiste ale specialiștilor care vedeau trupa clujeană drept o certitudine în privința retrogradării. Numai forma la fel de proastă a contracandidatelor mențin încă vii, la finele turului campionatului ‘69-’70, speranțele suporterilor feroviarilor într-un miracol. Miracolul se petrece în ultima rundă a unui retur în care, grație și aportului unor achiziții din intersezon, CFR-ul obține cîteva victorii memorabile.
Următorul an e unul și mai slab. Lipsa de coeziune între compartimente și valoarea generală scăzută a echipei o aduc pe CFR în aceeași situație ca în anul precedent: salvarea de la retrogradare amînată pînă în ultima etapă. Lupta în doi cu Progresul e cîștigată de CFR, care obține, dramatic, contra celor de la UTA, punctul necesar menținerii în prima divizie. Echipa nu se regăsește nici în campionatul ‘71-’72, ocupînd ultima poziție în clasament o jumătate de tur, cu o singură victorie în prima parte a sezonului. Cu opt victorii, două egaluri și doar cinci înfrîngeri, băieții din Gruia se clasează pe locul 2, imediat după campioana acelei ediții, într-un top al eficacității în a doua jumătate a întrecerii. Verdictul continuării în Divizia A se amînă, a treia oară consecutiv, pentru ultima etapă, într-un meci în deplasare cu Steagul Roșu Brașov. O nouă salvare, iarăși pe seama jocului rezultatelor.
Echipa sudată de doctorul Rădulescu în atîtea ediții de foc ale Diviziei A își arată, în fine, adevăratul potențial, ocupînd la finele ediției ‘72-73 cel mai bun loc din istoria grupării feroviare clujene de pînă în acel moment - locul 5. Adus de la “U” Cluj la schimb cu Soo, Mihai Adam inspiră, prin golurile sale, marea performanță a unui CFR cu o formulă-tip: Gadja - Lupu, Dragomir, Penzes (Szoke), Roman - Marius Bretan, Cojocaru (Vișan) - Sorin Bretan, Țegean (Pripici), Adam, Petrescu (Bucur). Bucuria sezonului excelent este dublată, peste vară, de cea a inaugurării arenei din Gruia cu prilejul unui meci-eveniment împotriva selecționatei Cubei. În momentul în care toți specialiștii așteptau confirmarea din partea lor, CFR-iștii dezamăgesc din nou. Termină campionatul pe locul 14 din 18 echipe, dar scapă, ce-i drept, de retrogradare fără emoțiile din primele trei ediții de după revenirea în Divizia A. Echipa se consolează cu trofeul de golgheter obținut de veșnic tînărul Mihai Adam.
Sezonul 1974-1975 este unul amestecat pentru Adam, Bretan și compania. Echipa rămîne multă vreme în partea inferioară a clasamentului și termină undeva la mijlocul ierarhiei. Anul următor avea să fie ultimul în Divizia A pentru generația ‘70. CFR-iștii încep senzațional, înving cu 3-1, în chiar prima etapă, campioana Dinamo, cu Dinu, Dudu Georgescu și Lucescu în teren. Încet, dar sigur, feroviarii se afundă, însă, în subsolul clasamentului. Miracolele din anii ‘70-’73 nu se mai produc, iar CFR retrogradează în B, braț la braț cu marea rivală locală Universitatea, într-unul din cele mai dezamăgitoare sezoane din istoria fotbalului clujean

1976-1989
În primul sezon de după retrogradare, CFR-iștii acuză șocul și renunță rapid la ambițiile luptei pentru promovare. Visele de mărire îi îmbată pe clujeni cu aerul tare al podiumului seriei a III-a a Diviziei B în ‘78. Deși face un sezon excepțional, CFR-ul pierde promovarea la mare luptă cu FC Baia Mare. În anul următor, CFR-ul stă în umbra “U”-iștilor. Finalul campionatului ‘79-’80 îi găsește pe feroviari în zona retrogradării, lucru care nu se repetă și în sezonul ‘80-’81, cînd, deși propun un “11” mult schimbat, clujenii sînt mereu între echipele din fruntea clasamentului.
Între ‘82-’89 CFR-ul (botezat o vreme Steaua-CFR), face permanent naveta între eșaloanele II și III. Începînd cu sezonul de C 1987-1988, apar în echipa CFR-ului cîteva dintre numele contemporane consacrate de anii ‘90 - Olariu, Trușcă, Iepure, Miszti, Vădana sau Corpodean. Revoluția îi prinde pe feroviarii clujeni într-o situație organizațională precară, fapt reflectat de una dintre cele mai lungi perioade de anonimat din viața CFR-ului.

1989-2000
Problemele financiare se acutizează în brambureala democrației, cînd, rînd pe rînd, se pune lacătul pe mai multe dintre secțiile care au adus gloria sportului feroviar clujean. Cea mai costisitoare secție, fotbalul, rezistă totuși, dar eforturile de revenire în prim-plan sînt sortite din start eșecului. Repartizați în cea de-a doua serie a Diviziei A după reforma federală, CFR-iștii au evoluții modeste în edițiile ‘92-’93 și ‘93-’94. Chinul avea să prefațeze penibilul sezon ‘94-’95: băieții doctorului Rădulescu, revenit la conducerea tehnică a echipei, termină pe locul 16 din 18 participante și sînt forțați la un meci de baraj împotriva Olimpiei Satu Mare pentru continuarea în A. Formația la care debutaseră în acel sezon binecunoscuții Minteuan și Coroian pierde barajul și retrogradează în Divizia B, al treilea nivel competițional al momentului. Băieții din Gruia cîștigă seria de B în fața ISCT-ului și termină fără emoții, la mijlocul clasamentului Diviziei A, campionatul 1996-1997.
În 2001, cu Marius Bretan la timonă, feroviarii abordează cu jumătate de inimă campionatul, sub presiunea ucigătoare a lipsurilor financiare. Este momentul în care, în pauza dintre turul și returul campionatului de C, omul de afaceri clujean Paszkany Arpad este convins să investească în clubul din Gruia. Ținta, extrem de ambițioasă: primul eșalon în 4 ani!

2001-2007
În ciuda piedicilor puse îndeosebi de Arieșul viitorilor CFR-iști Cosmin Tilincă și Cătălin Bozdog, ambii cu goluri în “dubla” de campionat împotriva “feroviarilor”, trupa din Gruia iese cîștigătoare la finele returului. Finanțatorul Paszkany Arpad îl șochează pe Gică Ciorceri, căruia îi pune la dispoziție în vară nu mai puțin de 14 nume noi - jucători ca Gigi Gorga, Toma, Mircea Rus, Văsîie, Oncică, Florin Dan sau Tilincă, în frunte cu fostul campion stelist Mihăiță Szekely. În ciuda profilului eterogen, CFR-ul lui Ciorceri nu dezamăgește. Urcă în prima jumătate, concomitent cu un parcurs excepțional în Cupa României, unde se oprește abia în optimile de finală, în fața Naționalului condus de Zenga. Locul 6 le dă lui Paszkany Arpad și președintelui Iuliu Mureșan încrederea că se poate mai mult și, mai ales, mai repede. Se fac noi transferuri-bombă: Cătălin Bozdog, Adrian Anca și Cristian Turcu, apoi “U”-iștii Laur Aștilean și Sabin Pîglișan se lasă convinși de fiabilitatea proiectului de promovare a CFR-ului. Echipa începe sezonul 2003-2004 cu o serie de 13 victorii consecutive, inclusiv un rezultat istoric, 10-0 cu Minaur Zlatna, care face tabela din Gruia incapabilă de reacție. Urmează trei înfrîngeri consecutive, Gică Ciorceri este demis chiar înaintea pauzei de iarnă, iar echipa așteaptă returul de pe locul 5. În pauza de iarnă, la echipă este adus Adrian Coca. CFR revine în forță, dar, după trei succese importante, face egal, 1-1, la Cîmpia Turzii. Exasperați de jocul “nespectaculos” al CFR-ului, șefii decid înlocuirea lui Coca cu Aurel Șunda, tocmai liber de contract după o experiență reușită în Divizia A și după mai multe promovări succesive în primul eșalon. Pînă la finele campionatului, “feroviarii” nu mai pierd puncte decît o singură dată, egal la Zalău, în rest, merg din victorie în victorie, recuperînd pas cu pas decalajul față de Satu Mare și Petroșani. Ultima etapă îi găsește pe clujeni cu un punct în spatele “minerilor”, dar cu speranțe infime că Jiul se va împiedica pe teren propriu fie și în fața unui Gaz Metan condus de Neluțu Sabău și motivat financiar extrem de puternic de Paszkany Arpad. Minunea se petrece, însă: Jiul - Gazul se termină 0-0, iar promovarea îi prinde pe CFR-iști în genunchi, la mijlocul terenului, invocînd îngerii în prelungirile meciului de la Petroșani, ascultat în difuzoarele din Gruia de întreg stadionul. Pîglișan - Mircea Rus, Goia, Aștilean, Toma, Văsîie, Oncică, Florin Dan, Bozdog - Turcu și Anca, dar și Mircea Stanciu, Tilincă, Băcnean, Ghenți sau Ghiorma sînt cei care pun umărul pentru accederea în Divizia A.
Promovarea îi prinde oarecum nepregătiți pe clujeni, care nu reușesc să-și întărească mulțumitor lotul, aducerea lui Vasile Jula reprezentînd cea mai importantă mutare a verii. Pînă la finalul turului, “feroviarii” contabilizează, însă, 24 de puncte, un record în materie pentru o echipă nou-promovată. Dar returul e un dezastru, clujenii terminînd pe locul 11, după ce experimentează emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării. Bilanțul îi nemulțumește pe oficialii din Gruia, care pregătesc, în contrapartidă, o participare-eveniment în Cupa UEFA Intertoto și încep negocierile pentru acontarea unui nou tehnician. Dacă primul tur al Intertoto, cu cei de la Vetra Vilnius, este abordat cu Aurel Șunda la cîrmă, calificarea îi dă prilejul înlocuitorului acestuia, internaționalul ex-stelist Dorinel Munteanu, venit în postura dublă de antrenor și jucător, să treacă direct la treabă. Efervescența sosirii lui Munti îi inspiră pe CFR-iști, care își dau sufletul pe teren în manșa următoare, contra lui Athletic Bilbao, obținînd o calificare de mare răsunet. Tilincă, Anca, Oncică și noile transferuri Coroian și Minteuan nu se opresc, însă, aici, reușind să depășească și pe Saint-Etienne. Semifinala cu Zalgiris Vilnius este doar o formalitate pentru băieții lui Munti, provocarea cea mare venind abia apoi: finala în două manșe contra puternicei echipe fraceze RC Lens. Un meci tur (1-1) plin de ghinion pentru clujeni, care nu primesc un penalty perfect valabil și care ratează alte cîteva bune ocazii de gol, îi condamnă pe clujeni la medaliile de argint, francezii dovedindu-se prea puternici pe propriul teren (3-1).
Puțini le dădeau “feroviarilor” șanse reale la primele locuri după epuizanta vară în Intertoto, însă Munti dovedește un bun management al resurselor echipei sale. Noul campionat, 2005-2006, aduce egalarea celei mai bune performanțe din istoria clubului, locul 5 în Divizia A. Martin Tudor (Țurcaș) - Cotolan (Panin), Jula, Milosevic, Miclăuș - Minteuan, Munteanu, Coroian (Dan) - Tilincă, Anca, Surdu sînt eroii de pe buzele tuturor. Clujenii sînt devastatori în deplasare, dar ceva mai puțin inspirați acasă: tocmai poticnelile din Gruia îi privează pe băieții lui Dorinel Munteanu de un loc pe podium. Văzîndu-se atît de aproape de visul cupelor europene, Paszkany Arpad pregătește pentru sezonul centenarului echipei un buget inimaginabil cu o jumătate de deceniu în urmă: peste 6 milioane de euro. O întreagă legiune portugheză ia drumul Clujului, Manuel Jose, Cadu, Pedro Oliveira și Semedo devenind prezențe obișnuite în primul “11”. După cinci victorii consecutive în debutul sezonului 2006-2007, ruptura dintre conducătorii tot mai nerăbdători și mai pretențioși și Dorinel Munteanu, tot mai irascibil și mai dominat psihic de presiunea din jurul echipei, devine evidentă. Dorinel părăsește intempestiv formația clujeană, semnînd peste noapte, în plin campionat, un angajament cu “lanterna roșie” FC Argeș Pitești. Oficialii din Gruia trec repede peste șoc și îl conving pe italianul Cristiano Bergodi să revină în prima ligă după experiența de la FC Național. CFR-ul ocupă locul 1 în clasamentul neoficial al rezultatelor din returul de campionat. Pierde, însă, în fața Stelei, pe teren propriu, și își compromite șansele de a juca în Champions League. Calificarea în premieră în Cupa UEFA, chiar în anul centenarului, e pretextul pentru noi achiziții – portughezii Leao, Amoreirinha și Nuno Claro, fostul stelist Trică, ex-bistrițeanul Gabriel Mureșan, suedezul Sandberg sau nigerianul Ogbonna -, pentru aducerea unui nou antrenor, Ioan Andone, și pentru o nouă ambiție: cîștigarea imediată a campionatului și calificarea directă în grupele Champions League!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
roberto_14
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 189
Localizare : Arad
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   Mier Sept 17, 2008 2:10 pm

roma-CFR Arrow Arrow Arrow 1-2 cheers jocolor jocolor cheers cheers
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://x-clan.forumgratuit.ro
roberto_14
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 189
Localizare : Arad
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   Sam Sept 27, 2008 10:01 am

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://x-clan.forumgratuit.ro
ady.best.player
Designer
Designer


Numarul mesajelor : 19
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   Vin Oct 17, 2008 10:42 pm

ba nu pot sa scriu pt k dak dau click dreapta imi apare aia de furat imag
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
roberto_14
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 189
Localizare : Arad
Warn :
0 / 1000 / 100

Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   Dum Oct 26, 2008 10:41 pm

ady.best.player a scris:
ba nu pot sa scriu pt k dak dau click dreapta imi apare aia de furat imag
acela este scriptul lol!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://x-clan.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Totul Despre CFR CLUJ   

Sus In jos
 
Totul Despre CFR CLUJ
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FIFA FORUMZ :: Arhiva :: Arhiva Forum :: FA Competitii de Fifa Si Euro :: Fan club-
Mergi direct la: